Gastenboek

Wat vindt u van het boek? Laat uw reactie achter in het gastenboek door een mail sturen naar yvonne@kunstzinnigetherapie.info. Indien u anoniem uw reactie wilt delen, gelieve dit aan te geven. Uw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.


Een prachtig boek waarin op een heldere manier de kracht van kunstzinnige therapie voor patiënten met kanker wordt getoond. Aan de hand van verschillende patiëntervaringen krijgt men een goed beeld van de positieve effecten van kunstzinnige therapie. Een aanrader!

Wesley Quak

Een prachtig boek waar warmte en betrokkenheid vanaf straalt en dat je in één keer uit wil lezen. Aan de hand van zorgvuldig beschreven ervaringen, opent Yvonne je ogen voor de diepere lagen van het werken met patiënten met kanker. Een aanrader voor zorgverleners!

Lisa Cornelissen

Ik heb het boek gelezen en ben helemaal onder de indruk! Fantastisch hoe Yvonne de ervaringen heeft verwoord.

Elly Keasberry-Uljee

Ik heb met veel bewondering het boek in een adem uit gelezen. De verhaaltjes en gedichtjes waren zo aangrijpend en mooi beschreven. Ik zou zeggen ga zo door Yvonne. Hier moet zeker een vervolg van komen.

Muriël Kuhn

Ik heb je boek in één keer uitgelezen. Wat een prachtboek, waarin bij ieder woord je passie spreekt. Er verscheen meerdere malen een brede gimlach op mijn gezicht, dankzij je prachtige lichtpuntjes. En natuurlijk af en toe ook een brok in de keel, bijzonder hoe je zo mooi weet te verwoorden wat het werken met kankerpatiënten met je doet. Wijze levenslessen geven ze ook mij en ik ben iedere keer weer dankbaar dat we de concertjes mogen geven. Dat we met zoveel mogelijk mensen verder mogen bouwen aan de brug die jij begonnen bent! Ik kijk nu al stiekem uit naar een vervolgboek.

Marcella van der Heijde

Met veel plezier en met aandacht je mooie boek gelezen. Herkenbaar ook voor mij vanwege mijn werkzaamheden in het inloophuis voor kankerpatiënten in Woerden. Mooi! Ik hoop dat dit boek veel mag bijdragen aan het zichtbaar maken van de Kunstzinnige Therapie in de maatschappij. Zodat mensen kunnen lezen én zelf mogen gaan ervaren wat het hen kan bieden! Hulde Yvonne!

Wike de Klerk

In een adem uitgelezen,geweldig wat jij voor de mensen doet, dit is wat helpt, er voor ze zijn, en hun gedachte even ergens anders heensturen, en wat belangrijk is, er voor ze zijn, RESPECT.

Carin

Een prachtig boek besteld en in één ruk uitgelezen. Een aanrader!! Mooie, ontroerende en voor mij herkenbare verhalen van kunstzinnige therapie bij kankerpatiënten. Geschreven door collega therapeut Yvonne.

Astrid van Zelst

Ik heb het boek met veel plezier gelezen. Mijn complimenten: wat een mooi boek! Veel (voor mij) herkenbare verhalen en wat is het prachtig uitgegeven. Met de gedichten ter inleiding op een thema en veel mooi beeldmateriaal! Het was een genoegen om te lezen. Ontroerend wat ons werk kan brengen. Een cadeau om het te mogen doen!

Karin Brandt

Wat een mooi en goed boek. Zo mooi en precies beschreven hoe patiënten zich kunnen voelen. Het boek dezelfde avond (13 december) helemaal gelezen. Vooral de gedichten hebben heel veel indruk op mij gemaakt. Dat jij gevoelens zo op papier kunt zetten. Ook mij als verpleegkundige nog meer bewust gemaakt van invloed van kunstzinnige therapie op patiënt. Complimenten en respect!

Carolien

Mooi beschreven Yvonne, met respect voor de patiënt en goed meebeleefbaar. Fijn dat dit boekje er is, zodat eenieder kan zien hoe waardevol het beleven van kunstzinnige therapie kan zijn. Een aanwinst voor patiënten en hun omgeving, voor kunstzinnig therapeuten en andere zorgverleners.

José

Het boek leest heel prettig. Het zo herkenbaar wat mensen met kanker zoal doormaken zoals jij het beschrijft. De beschreven voorbeelden geven een goed en echt een mooi beeld van wat kunstzinnige therapie kan doen en betekenen voor kankerpatiënten. Mooi ook die prachtige beelden en gedichten. Het boek straalt een lichtheid uit ondanks het pittige onderwerp. Dit alles onderschrijft de titel van jouw boek: Voor even weer gezond. Helemaal top Yvonne deze prestatie van jou!! Ik ben blij voor de patiënten in het Erasmus MC dat jij daar voor hen bent en iets voor hun kunt betekenen.

Anita Peeters